1 Dagens Ret

Svinekoteletter i fad med ris

DKK58.00DKK90.00
  • Lille
  • Normal
  • Stor
Quick View

Oversigt over Dagens Ret

30 Jan. Braiseret Kalvespidsbryst med kartofler og peberrodssovs. Kr. 80,-
31 Jan. Mørbrad a`la Creme med kartofler. Kr. 80,-
1 Feb. Oksesteg med sovs, kartofler og rødbedesalat. Kr. 85,-
2 Feb. Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler. Kr. 85,-
3 Feb. Høns i asparges med kartofler. Kr. 85,-
4 Feb. Brunkål med røget flæsk og medister. Kr. 85,-
5 Feb. Stegt flæsk med persillesovs. Kr. 85,-
6 Feb. Glaseret skinke med spinat og brunede kartofler. Kr. 85,-
7 Feb. Højrebsfilet med flødekartofler og mixed salat. Kr. 85,-
8 Feb. Mørbrad a`la Creme med kartofler. Kr. 85,-
9 Feb. Kalvesteg med tyttebær, sovs og kartofler. Kr. 85,-
10 Feb. Kylling i karry med ris og råkost. Kr. 85,-
11 Feb. Ungarsk Gullasch med kartoffelmos. Kr. 85,-
12 Feb. Forloren hare med gelé, sovs og kartofler. Kr. 85,-
13 Feb. Rødspættefilet med ris og citronsovs. Kr. 85,-
14 Feb. Skinkeschnitzel med ærter, sovs og kartofler. Kr. 85,-
15 Feb. Kviecuvette med ovnstegte kartofler, sovs og tomatsalat. Kr. 85,-
16 Feb. Gl. Oksesteg med kartofler, sovs og glaseret perleløg. Kr. 85,-
17 Feb. Nakkefilet med grønsager, sovs og kartofler. Kr. 85,-
18 Feb. Boller i karry med ris. Kr. 85,-
19 Feb. Hakkebøf med bløde løg, spejlæg, sovs og kartofler. Kr. 85,-
20 Feb. Kalkunschnitzel med paprikasovs og ris. Kr. 85,-
21 Feb. Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler. Kr. 85,-
22 Feb. Fyldt Skinkemignon med brasede kartofler og sovs. Kr. 85,-
23 Feb. Helstegt Mørbrad med svampe, løg, bacon og sovs. Kr. 85,-
24 Feb. Frikadeller med stuvet hvidkål. Kr. 85,-
25 Feb. Svinekoteletter i fad med ris. Kr. 85,-
26 Feb. Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder. Kr. 85,-
27 Feb. Skipperlabskovs med skinketern og rødbeder. Kr. 85,-
28 Feb. Herregårdsbøf med pommes frites og bearnaisesovs. Kr. 85,-
29 Feb. Cuvette med bagt kartoffel, sharonsovs og broccolisalat. Kr. 85,-